Az LmLand Kft.immár 20 éve van jelen a magyar piacon mint disztribútor. Büszkék vagyunk rá, hogy számos világcég Vállalatunkat bízta meg termékeinek forgalmazásával. Cégünk a legújabb technológiák bevezetésével nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, hétköznapi életünk korszerűsítésére és hatékonyabbá tételére. Ehhez a szakértelmet gyártó Partnereink – SONY, General Electric (Tungsram), Kodak, Maxell, Belkin – kimagasló technológiáiban találtuk meg.

 

Forgalmazott termékcsoportjaink: elem, töltő, tölthető elem, fényforrás, adathordozó (kazetta, CD/DVD, pendrive, memóriakártya), fülhallgató, túlfeszültségvédő, pillanatragasztó.

 

Cégünk megalakulása óta folyamatosan növeli piaci jelenétét. Sikerünk alapja az országosan működő több ezernyi viszonteladónk és az őket támogató képviselői hálózatunk. Ennek is köszönhető, hogy az LmLand Kft. a SONY legnagyobb elemdisztribútora Magyarországon.

 

Vállalatunk a jelenlegi árorientált piacon is képes a SONY, TUNGSRAM, GE, MAXELL, KODAK, BELKIN, PENTACK minőségi termékeit mindenki által elérhető árakon biztosítani.

 

Napjainkban magasan képzett értékesítői csapatunkkal, több mint 100 raklapnyi folyamatos árukészlettel, kimagasló informatikai és logisztikai rendszerrel is azon dolgozunk, hogy Partnereink minél elégedettebbek legyenek! Tartozzon Ön is közéjük!

LmLand Kft. – Energiát viszünk üzletébe!

Munkánkat a SONY cég ezekkel a gondolatokkal jellemezte:
Az országos képviselői hálózattal rendelkező LmLand Kft. hosszú ideje segíti az elem és adathordozó piacon a munkánkat. Ők a legnagyobb Sony elem disztribútorunk, illetve a piacon tapasztalható megjelenésünknek kb. 90%-át ők látják el.

LmLand Kft. – Környezetünk tisztaságáért, modern otthonunkért, egy jobb világért!