Az LmLand Kft. 1996. óta, már közel negyed évszázada van jelen a magyar piacon, mint disztribútor. Büszkék vagyunk rá, hogy számos világcég Vállalatunkat bízta meg termékeinek forgalmazásával.

Cégünk a legújabb technológiák bevezetésével nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, hétköznapi életünk korszerűsítésére és hatékonyabbá tételére. Ehhez a szakértelmet számos gyártó Partnerünk – Panasonic, Philips, Varta,Duracell, Energizer, SONY, Kodak, Tungsram, Osram, Emos, Maxell – kimagasló technológiáiban találtuk meg.

 

Forgalmazott termékcsoportjaink: elem, töltő, tölthető elem, fényforrás, adathordozó, fülhallgató, hosszabbító, túlfeszültségvédő, töltőkábel, elemlámpa, törlőkendő, pillanatragasztó, háztartási kisgép, gyufa, szezoncikkek…stb.

 

Cégünk megalakulása óta folyamatosan növeli piaci jelenlétét. Sikerünk alapja az országosan működő több ezernyi viszonteladónk, akik támogatását személyes odafigyeléssel, közvetlen kapcsolattartókon keresztül látunk el. Képviselőink folyamatosan képzett, kimagasló tudással és támogató hozzáállással rendelkező értékesítési szakemberek. Ennek is köszönhető, hogy az LmLand Kft. mára meghatározó szereplője az elem és minőségi fényforrás hazai disztribúciójának Magyarországon.

 

Vállalatunk a jelenlegi árorientált piacon is képes minőségi termékeit mindenki által elérhető árakon biztosítani.

 

Napjainkban magasan képzett értékesítői csapatunkkal, több száz raklapnyi folyamatos árukészlettel, kimagasló informatikai és logisztikai rendszerrel is azon dolgozunk, hogy Partnereink minél elégedettebbek legyenek! Tartozzon Ön is közéjük!

 

LmLand Kft. – Energiát viszünk üzletébe!
LmLand Kft. – Környezetünk tisztaságáért, modern otthonunkért, egy jobb világért!